Česta pitanja

Je li rječnička baza javno dostupna?

Rječnička baza nije dostupna javnosti. No, usluzi se može osim putem weba pristupiti i preko aplikacijskog sučeljaRegistrirajte svoj API-ključ što prije i razvijte svoju aplikaciju nad našom uslugom!

Je li usluga besplatna?

Trenutačno je usluga besplatna za male korisnike, dok veliki korisnici imaju ograničenja u korištenju koja mogu ukloniti sklapanjem ugovora s FER-om.

Koliko ljudi radi na projektu?

Na projektu kontinuirano radi Šandor Dembitz, umirovljeni profesor FER-a, a pomaže mu, kada mu druge obveze to dopuste, Gordan Gledec. U sklopu diplomskih ili završnih radova na projektu sudjeluju studenti FER-a. Autor korisničkog sučelja je Ivan Srdić, nekadašnjiu student diplomskog studija FER-a. Stranicu je dizajnirao Tomislav Korman.

Zašto bismo koristili Hašeka, kad imamo Microsoftov Office?

Pokušajte provući ovaj tekst kroz Hašeka i kroz Office:

Nakon šest dana struče prakse više nisam imao čiste odječe te sam slijedeći put ponio više kompleta kako bi se što bolje obuko.

Kad posegnuh za olovko iz kutijo, nešto me presječe u leđima. Vidio sam milion zvjezdica. Napiso sam pismo i stavio u koverto.

Dinamo igra loše – već dugo nisam vidio takvu defanzivu. Kao da više ne znaju udariti loptu nogo. Baš je zabavo. Nikad nisam gledao goru partijo.

Kolinda Grabar Kitarović izabrana je za predsjednicu Hrvatske s malom razlikom u broju glasova. Stranko Poklepović bio je trener Hajduka.

Teroristički napad na tjednik Charlie Hebdo odnio je živote 12 ljudi.